Sitges 41 - Lleida Juvenil 14

Dissabte a la tarda els juvenils del CE INEF Lleida es van desplaçar a Sitges per jugar el seu primer partit de lliga.

El partit va començar amb un molt bon joc al peu des de darrera per part dels 2 equips (cal destacar que els 2 ales del Lleida, en Quim i en Josep, debutaven en aquest partit).

El joc s’alternava per part dels 2 equips amb bons atacs i bones defenses col•lectives i amb un joc molt ordenat. En el minut 16, després d’un xut intel•ligent darrera la cortina defensiva dels ¾ del Sitges, era el centre lleidatà Pau Ramon el que aconseguia el primer assaig del partit, Ripoll convertia la transformació (0-7). El Joc continuava molt igualat i el Sitges també atacava amb força i en el minut 18 aconseguia un merescut assaig (5-7) El Lleida continuava atacant i desprès d’estar una bona estona a 5 metres d’assaig, el capità, Ripoll, jugava ràpit un cop de càstig i aconseguia un nou assaig que seria transformat per Pau Ramon (5-14). El Sitges insistia atacant amb contundència i després d'una bona defensa col•lectiva del CE INEF Lleia, en el minut 23, un error de placatge del davanter Picoy a 30 metres de marca va provocar una jugada molt ben trenada pel Sitges que es va convertir amb assaig i també la transformació, deixant el resultat (12-14). El Lleida va estar la resta de la primera meitat assetjant la zona de marca del Sitges però la bona defensa local i diverses precipitacions individuals varen fer que el marcador no es mogués. A més en la última jugada de la primera meitat, l’obertura Ripoll, que estava fent un fantàstic partit, va acabar amb un fort cop al nas i va obligar a fer canvis tàctics en els 3/4.

El Lleida va començar la segona part amb moltes ganes d’assajar, però eren els locals els que aconseguien un assaig (17-14). El Lleida continuava atacant amb molta força però el Sitges tenia una bona defensa i un bon contraatac, a més, varen començar a jugar molt be al peu fent recular als jugadors del CE INEF Lleida molts metres. Els de Lleida ho varen seguir intentant a la desesperada, potser massa obsessionats en assajar degut al resultat i el Sitges va aprofitar els forats defensius per fer fins 4 assajos més en la segona part (minuts 48, 58, 59, 67), al final el resultat va ser un contundent 41 a 14 i el Sitges el just guanyador del partit.

LO MILLOR:

- Tot i les dificultats per a ser 15 jugadors, el dissabte varem jugar 15 valents durant 80 minuts.
- La actitud dels 15 jugadors, ningú va deixar de lluitar durat tot el partit (AIXÒ ÉS MOLT IMPORTANT). Destacar la gran aportació en aquest sentit d’Adrià Sabata, que va debutar a la 1ª línea.
- El debut del Quim i el Josep, destacant el gran partit del Quim.
- Diversos jugadors varen debutar en noves posicions i ho varen fer molt bé.
- Varem fer un bon joc en atac i en defensa durant tot el partit (sobretot en la 1ª part).