Un cap de setmana "ovalat"

Aquest cap de setmana tots els resultats dels equips han estat molt bons.

L'equip femení, que no deixa de donar alegries al club, va plantar cara al equip líder, el XV de Montserrat, a casa seva. Les noies es van imposar, ja des del primer minut, i es van endur la victòria per 7-34.

L'equip sènior masculí es va enfrontar als Senglars de Torroella, rival directe en la llista pel que fa a mantenir la permanència. Els visitants van dominar durant la primera meitat, arribant a estar 0-15 al marcador. Durant la segona meitat, però, els lleidatans van capgirar el marcador. A falta de pocs minuts pel final, el resultat encara era favorable als Senglars, 17-18. Un assaig al últim minut va donar la victòria als nostres, deixant el marcador final, 24-18.

Malauradament, l'equip juvenil no va disputar el seu partit amb el FCB. El partit es va haver de suspendre per la manca de jugadors de l'equip contrari.