Banyoles RC 33 - CE Inef Lleida 15

El dia del partit era complicat pels components del Lleida, no només es presentaven amb una convocatòria minvada de jugadors, amb només 14 efectius, sinó que havien de córrer per estar presents en la jornada de portes obertes que el club havia organitzat. Amb tot, però, era un dia amb molta dosi de rugbi.

Tot i les presses el Lleida arribà a l’estadi amb temps per fer un escalfament prou digne, de tota manera, iniciat el match, els lleidatans van defallir a l’hora d’ocupar espais en defensa, i els de Banyoles forçaren cops de càstig i un assaig ben aviat, amb que es agafaven un avantatge de 13-0. Van aprofitar el recurs de la superioritat en la línia de manera molt efectiva, i el Banyoles el buscà de manera reiterada durant tot el partit.

Va ser a partir d’aquest resultat que el CE INEF començà a envair el camp contrari, i a obligar als del Pla de l’Estany a defensar-se. Després de dues internades per davantera per la banda dreta, s’obria la pilota i Charlie aconseguia un assaig que donava aire als lleidatans. Ara eren ells els que exercien la pressió i ofegaven, tot i la inferioritat numèrica, al rival. Els Banyoles transformaria un cop de càstig, però el centre lleidatà Vicente aconseguia una altra marca, així que s’arribà a la mitja part amb la impressió que eren els lleidatans els que portaven la batuta del joc. El marcador era de 16-12 favorable al conjunt local.

En la represa el Lleida continuà prement i tirant endarrere la defensa banyolina, i fins i tot s’apropà fins a 1 punt amb un cop de càstig. Aquest fet, però, semblà revifar els locals, que tornaren a empènyer a la línia i aprofitant la seva superioritat en les melés. El Lleida retrocedia i es defensava, però començava a esbufegar, pagant l’esforç de no disposar de recanvis. Arribat el minut 60, doncs, el Lleida va dir prou, i el Banyoles aprofità per aconseguir 3 assajos que els donaven la victòria i bonus ofensiu. Resultat final: 33-15.

Felicitar l’equip de Banyoles pel seu bon inici, i esperar que continuïn així, tant en joc com en 3ers temps, ja que va estar molt lograt. També l’enhorabona al debutant David per part del Lleida, i rememorar una tornada força apoteòsica.

Salut i força CE INEF Lleida Rugby!

Alineacions

Banyoles RC Xavi Poryas (Sergi, min. 73), Xavi Ruiz, Carles, Bernat (Ferran, min. 41), Arnau, Kibily, Jordi, Simon, Albert, David, Miquel (David, min.24)(Andreu, min. 65), Cristian, Xavier, Miquel Bosch (Ayoub, min.49), Guillem.

CE INEF Lleida Rugby Toni, Adrià, Sergi, Albert, Dani, Carlos, Abel, Jaume, Joan, Pau Ripoll, Buira, Pau Ramon, Vicente, Miguel.