Partit jugat al camp de la Feixa Llarga entre l’Hospitalet i un CE INEF amb ganes de consolidar la dinàmica de joc mostrada en el primer partit de temporada. Tot i tenir aquest objectiu en ment i dur a la pràctica el joc mostrat la temporada anterior, un coratjós Hospitalet va ficar, per moments, les coses molt difícils als lleidatans.
S’inicià la primera part amb el CE INEF rebent la pilota i disposat a conservar-la. De seguida van crear-se opcions i alternatives diferents, i els jugadors de verd es llençaren a atacar els espais d’una línia inicialment un pèl descuidada. Assajaria al minut 4 Eric Sánchez, i consolidant l’arrencada inicial Miguel Godoy ho faria 5 minuts més tard en una bona internada dels centres.

No perdria les ganes ni de bon tros l’Hospitalet, que per fi amb pilota podia avançar algun metre. Estrenarien el seu marcador transformant un cop de càstig, xiulat per joc perillós, que deixava momentàniament els del INEF amb un home menys. A partir d’aquest moment el partit fou un estira i arronsa dels dos equips, i fruit d’això aconseguiren primer els de l’Hospitalet un assaig a partir d’un maul, i per part dels de la plana contestarien amb sengles assajos Aleix Buira i Marcos Novo.
A la represa l’Hospitalet B va decidir-se a treure profit de la caòtica situació en el joc verd, que combinaven ràpides accions de contraatac i una pressió alta amb davallades defensives. El RC Hospitalet en aquesta segona part aconseguiria dos assajos més que inquietarien més si cap els jugadors de l’INEF, els quals, conscients del joc desplegat, van disposar-se a no concedir-li cap oportunitat més als del Llobregat, que amb un assaig més tindrien bonus. Més insistents en defensa i continuant amb l’atac desplegat fins llavors, aprofitant davantera i tres quarts per igual, assajarien per part lleidatana Abel Mir, Carlos Andrés, Pau Ripoll i Quim Femenia, ja casi a les acaballes del matx.
El partit va acabar, doncs amb una dubitativa victòria per part del CE INEF, tot i el seu elevat marcador, doncs encara té moltes coses a corregir per arribar al nivell d’anys anteriors. Felicitar els ànims i la reacció del RC Hospitalet, que tot i un mal inici va saber plantar cara als vigents subcampions de la Divisió d’Honor Catalana. 


 Alineacions:

RC l’Hospitalet B Diego Cano (Alain Garcia), Sergi Verge, Andrea Diodoro, Gonzalo Castro (Eduardo Fernández), Ulises Herrera (Jaume Verge), Eric Fajardo, Ruben Cervilla, Raúl Peñaranda, Javier Cuba (Antonio Martí), David Pedrosa, Jerry Flores, José Torner, Enric Fernández, Elias Alazami (Leonardo Herrera), Miguel Simo. 

 CE INEF Lleida Rugbi Isaac Sobrino, Aleix Buira, Martí González (Roberto Peón), Daniel Andrés (Mohamed Amghar), Abel Mir, Diego Repollés (Quim Femenia), Antonio Gálvez, Carlos Andrés (Adrià Sabata), Joan Petanàs (Ton Juny), Pau Ripoll, Marcos Novo, Miguel Godoy, Pau Ramon, Albert Vicente (Raúl Palacio), Eric Sánchez.