Torneig de l’eix

Dissabte 12 de Setembre es va celebrar el torneig de l’Eix, competició a la que participaven els equips G.E. i E. G., l’Anoia RC, l’Osona RC i el CE INEF Lleida, entre els quals van jugar un quadrangular: 3 partits de 25 minuts cada equip.
L’actuació del CE INEF Lleida va ser força destacada, doncs va guanyar dos dels tres enfrontaments i empatà contra el G.E. i E. G., quedant aquests dos equips empatats a punts en la classificació del torneig.
Es tractava de partits de pretemporada, però conteses exigents, dures i de diversa consideració, atès a l’estratègia i organització diferents de tots els equips. Així doncs, en primera instància va ser la línia lleidatana la que va prendre protagonisme, doncs el seu dinamisme i una tàctica més treballada van donar la victòria sobre l’Osona RC, amb assajos d’Adrià Sabata, Pau Ripoll i Miquel Armengol.
En el partit contra el G.E. i E. G., el rival de més categoria en el torneig, la protagonista va ser la poderosa melé del CE INEF Lleida, la qual va marcar els tempos del partit i donà avantatge als jugadors de la plana en tot moment. Fruit de la davantera van aconseguir-se dos assajos, de la mà de Carlos Andrés i Isaac Sobrino. Tot i així, els gironins van poder empatar el partit beneficiant-se de dos errors lleidatans en la passada, que van fer que encaixessin dos assajos per part de la ràpida i eficaç línia del G.E. i E. G.
En el partit contra l’Anoia RC el CE INEF també va endur-se la victòria, tot i que la seva davantera, un pèl fatigada, va haver de patir les envestides d’una melé dura i corretjuda, i que va enterbolir el joc lleidatà en sobremanera, fins al punt d’encaixar un assaig a les acaballes del partit. Per part lleidatana, van assajar Ton Juny, Eric Sánchez i altre cop Miquel Armengol.
Amb el resultat semblava que per punts a favor els gironins s’endurien el primer premi, però sorprenentment aquest va atorgar-se-li al CE INEF Lleida. Des d’aquí agrair els esforços de tots els equips participants, encoratjar-los per la temporada entrant i celebrar el bon ambient en un tercer temps nombrós.
Salut i rugbi.

Components del CE INEF Lleida Rugbi
Isaac Sobrino, Aleix Buira, Martí González, Dani Andrés, Abel Mir, Adrià Sabata, Bernat Pla, Carlos Andrés, Antonio Gálvez, Roberto Peón, Joan Petanàs, Pau Ripoll, Ton Juny, Quim Femenia, Miguel Godoy, Miquel Armengol i Eric Sánchez.