Lleida 7 - GEiEG 36

Força semblant va ser el partit de les noies, que van debutar aquest dissabte en competició oficial. En la primera jornada, l'equip femení s'ha enfrontat al GEiEG.

Les noies van anar sempre per darrera al marcador, només aconseguint un assaig en tot l’encontre. La jugada de l’assaig, una pilota desplaçada a la línea fins a les mans de Tanya Marxer, l’arrier.

Les lleidatanes van tenir força problemes per a disposar de pilotes. En atac no es va saber conservar la possessió i es van perdre moltes pilotes als agrupaments. Tot i això, fins a la mitja part el partit encara estava força igualat (7 a 14).

Va ser durant la segona meitat que el GEiEG va agafar avantatge en el marcador, per a ja no perdre-la. Amb un parell d’assaigs a escacs minuts del final del partit, les jugadores gironines van sentenciar el partit. Amb aquesta superioritat de les visitants es va arribar al final del partit, amb un resultat de 7 a 36.

Aquest cap de setmana les nostres noies s’enfronten, a Barcelona, amb el CEU. Serà dissabte, 22 de novembre, a les 16:00 h a les instal•lacions de La Universitat de Barcelona.