Químics 43 - Lleida 14

Aquest cap de setmana l’equip masculí ha jugat la seva 6ª jornada. Els nois es van desplaçar a Barcelona per a trobar-se amb el Químics.

Al contrari del que s’esperava, l’encontre no va estar gaire igualat. El Químics va ser l’equip dominant durant gairebé els 80 minuts de joc.

Durant la primera meitat els lleidatans van veure com l’altre equip jugava i aconseguia anotar fins a 4 assaigs. Al descans, el resultat era 24 a 0.

Va ser durant els 20 primers minuts de la segona meitat que els lleidatans van apretar i van dur el ritme de joc. Al minut 3, el centre Adrià Monràs aconseguia el primer assaig lleidatà. Al minut 15, de les mans de l’altre centre, Joan Petanas, arribava el segon (24-14). Per un moment va semblar que els lleidatans tenien possibilitats de remuntar el marcador, però desprès dels dos assaigs va tornar el domini local. El resultat final 43 a 14.

Aquest cap de setmana els nois s’enfronten, a Barcelona, amb el Gòtics RC. Serà diumenge, 23 de novembre, a les 10:30 h a les instal•lacions de La Foixarda