Crònica del cap de setmana

Aquest cap de setmana ambdós equips lleidatans han jugat fora casa. Els nois s’han desplaçat a Tarragona i les noies, a Sant Cugat del Vallès.

El partit del masculí va estar molt disputat, no quedant sentenciat el guanyador de l’encontre fins al darrer minut del partit. Els lleidatans continuen amb la seva tònica de bon joc, tant a nivell defensiu com ofensiu.
Al minut 15, en Peta, com ja ens té acostumats estrenava el marcador lleidatà, que amb la transformació de l’Adrià, col•locava els nostres 7 punts per davant. Tot i això, els locals van reaccionar aviat, i amb dos assaigs, al minut 19 i 25, capgiraven el marcador (10 a 7). Una vegada més, en Joan aconseguia anotar i ls'arribava al descans guanyant 10 a 12.

Durant la segona meitat vam continuar pressionant, així com també ho van fer els tarragonins, que veien com se’ls hi podia anar el partit en qualsevol moment. Al minut 14, vam prendre distància gràcies a un xut de cop de càstig (Adrià Monras, 10-15). Malgrat aquesta avantatge, els tarragonins van saber com capgirar el marcador, primer amb un assaig transformat al minut 16 (17-15) i després amb un xut de cop de càstig (20-15), resultat amb que es va arribar al final del partit.

Els partit de les noies va ser força diferent, ja que les xiquetes es van imposar al Sant Cugat/Castelldefels amb contundència.

Les noies van fer molt bon paper, en atac es van veure molt bones jugades, tant a la mà com al peu. La davantera moltes vegades va ser superior, sobretot en les fases estàtiques del joc. I en defensa, tot el conjunt lleidatà va ser molt contundent, no deixant que les contraries trenquessin en cap moment la línea defensiva. Els assaigs, van anar caient, al descans el resultat ja ens era favorable 22 a 5.

Durant la segona meitat es va continuar veient la superioritat lleidatana, sense desmerèixer a les locals, que van lluitar i defendre amb molta contundència. El resultat final, favorable a les nostres noies, 5 a 37.