Èxit lleidatà al curs d'entrenadors

Aquest cap de setmana s’ha dut a terme a les instal·lacions de l’INEFC de Barcelona el I Curs d’Entrenadors de Rugby Lliga, organitzat per l’Associació Catalana de Rugby Lliga (ACRL) i la Rugby League European Federation (RLEF). Les clases, teòriques i pràctiques, han anat a càrrec de quatre tècnics enviats per la federació europea amb el seu cap de desenvolupament tècnic, Carl Harrison, al capdavant i amb el suport també del nostre Seleccionador Nacional Català, Eric Delherbe.

En total hi ha hagut 45 participants entre jugadors, tècnics i àrbitres, tots ells habituats a practicar rugby XV i que ara s’interessen pel rugby XIII. Per part del nostre club hi han assistit les dues entrenadores del sènior masculí, i un dels jugadors, en Saxito.

Durant el curs es van ensenyar les nocions bàsiques del rugby XIII, les diferències bàsiques respecte el XV, mètodes d’entrenament i tàctiques de joc, fet que als nostres els permet tenir ja el títol de Tècnic Europeu de Nivell 1, el més bàsic que dóna la RLEF, però que podran millorar en futurs cursos.

Diumenge a última hora de la tarda es va fer entrega dels resultats del curs. Del total de 45, uns 24 assistents van passar el curs, entre els quals hi havia els nostres 3 enviats, que, val a dir-ho, el van aprovar i amb nota. Ara nomès queda que, un cop acabada la lliga a XV, l'equip masculí segueixi amb aquesta bona tònica.

2 comentarios:

Anònim ha dit...

Doncs per la meva part Felicitats a tots tres.

Anònim ha dit...

una altra felicitació lleidatana des de Barcelona per la Carme, la Lorena i el Sergi.

Endavant amb el Rugbylliga!