INEFC Barcelona 63 - Lleida 0

Aquest cap de setmana passat les noies s’han enfrontat a les actuals campiones, l’INEFC Barcelona. El partit va ser diumenge, a les instal•lacions de la Feixa Llarga.

Per primera vegada en molt de temps, les nostres noies van poder alinear a 16 jugadores, el que els va permetre realitzar fins i tot un canvi.

La primera meitat de l’encontre va estar molt igualada, encara que l’equip dominant va ser el local. Durant aquests 40 minuts, les lleidatanes van parar molt bé l’atac contrari, que tan sols va aconseguir 3 assajos. Al descans, el resultat era favorable a les locals, 15 a 0.

La segona meitat va ser diferent, el domini ja va ser clarament barceloní. Les noies van disposar de molt poques pilotes en atac, fet que va donar lloc a que es passessin els 40 minuts defenent. Al final, 63 a 0 al marcador.

POdeu veure les fotos de l'encontre a la galeria d'imatges, però també les publicades a la següent adreça: