Iruña'09

Sens dubte, un cap de setmana que tots els que l'hem viscut difícilment oblidarem. Si l’haguéssim de resumir en una paraula seria impossible, però per a que tothom es faci una idea, podríem dir que ha estat un cap de setmana de rugby, festa i germanor.

Tot va començar divendres, a les 21:30 h, hora en que deixàvem Lleida per a dirigir-nos a Pamplona. Durant el viatge d'anada ja es va començar a dislumbrar el que ens esperaria durant els següents dies. El viatge va estar amenitzat amb acudits (alguns dolentíssims), presentacions dels més joevs, i com no, amb partits de rugby (gentilesa d'en Junco). Hora d'arribada, les 3 del matí, gràcies a l'atascamenta del conductor, al que li feia gràcia visitar els polígons industrials de la ciutat. Un cop als apartaments: peaso allotjament!!!! Una mica de xarrera i a dormir, que a les 8:00 h tocaven diana. Dissabte pel matí vam aprofitar per a visitar Pamplona, guiats per dues noies de La Unica, l'Arantxa i la Delia, que, tot s'ha de dir, es van assegurar de cansar-nos bé!!! Durant el tour vam poder veure El parc de la Taconera, l'ajuntament, el recorregut dels encierros, la plaça de toros, i inclòs un partit de "pelota con pala corta".

Allà les 16 h van començar els partits, la raó del viatge. Les noies van jugar a seven, durant tres parts de 7 min. El resultat final, un ajustat 20-19. Els nois van jugar després, un 14 vs 14. El resultat, millor no dir-lo!!! Remarcar l'assaig aconseguit als darrers minuts per en Bernat. Aquest xiquet arribarà lluny! I després del partit, el TERCER TEMPS. Un tercer temps-sopar en que no ens va faltar de res. Val a dir que aquesta gent sap molt bé com fer d'anfitrions. Vam menjar i beure com en una boda, i tot i intentar tombar-los, no hi va haver manera, i els darrers valents en aguantar no van tenir més remei que tornar cap a l'hotel a altes hores de la matinada, deixant als locals encara de festa a la seva Penya.

Diumenge pel matí, breu passeig per la Ciutadela, uns pinxos, alguns uns patxarans, i cap a casa. Sens dubte, amb un molt bon sabor de boca per tot lo viscut en tan sols 48 h.