Començament desastrós del XIII

Aquest cap de setmana s'havia de jugar el primer dels tres partits classificatoris del 1er campionat català de rugby a XIII, que, encara que tothom s'ho pensi, és un esport completament diferent al rugby XV.

La primera jornada va estar marcada per la "incompareixeça" del nostre equip que, donat que va arribar tard a les instal·lacions del Sant Cugat, no va poder jugar el partit oficial. Així que amb el reglament a la mà, el resultat va ser 6 a 0, favorable a l'equip local, el Sant Cugat RC.

Un cop van estar tots els jugadors al camp, es va pactar jugar un partit amistòs, que ens va servir per a començar a prendre contacte amb aquest esport. Va ser un partit molt igualat, en que ambdós equips van assajar en varies ocasions. El joc dels nostres, al contrari del que era d'esperar, ja que com ja hem dit, era el seu primer partit, va ser força organitzat. Vam poder posar en pràctica les consignes donades als entrenaments, el que va afavorir al dinamisme del joc.

Sobretot destacar lo bé que es va portar la gent del Sant Cugat, que en tot moment van comprendre la situació i que inclòs ens van ajudar deixant-nos algun dels seus jugadors.

Aquest cap de setmana, el segon partit és amb els nois del Valls, diumenge a les 14:00 h a casa d'aquests. Si ens volem classificar per a les seminifinals, es veiem obligats a guanyar els dos següents encontres.

Pel Lleida van "jugar": Paco Alcacera, Joan Petanas, Sergi Petanas, Miquel Fiol, Bienve Calvin, Oscar Mercè, Dani Pardell, Marc Miró, Salvador Llas, Marc Sierra, Gerard Moliner, Paco Armengol i Marcos Novo.

1 comentarios:

Jasmonato ha dit...

de donde no hay no se puede sacar...