Valls 4 - Lleida 82

Diumenge passat es va jugar, a les instal•lacions municipals de Valls, el partit que va enfrontar als nois d'aquesta localitat amb els nostres.

Va ser un partit dominat, en tot moment pels lleidatans, que des dels primers minuts ja es van avançar en el marcador. Els locals no van disposar de masses pilotes en atac, i les que van tenir no les van saber aprofitar, el que va fer que es desgastessin defenent l'atac lleidatà, que normalment, arribada la tercera fase de joc ja es convertia en assaig. L’atac dels locals, al contrari que el lleidatà, va ser força lent, no guanyant metres i movent la pilota amb dificultat, fet que va afavorir la pressió dels de Ponent. Al descans, la diferència al marcador ja era amplia entre els dos equips.

Va ser durant la segona meitat que va arribar l’assaig del Valls, que va sortir molt fort després del descans. Desprès d’aquesta anotació, el domini va tornar a ser dels lleidatans, que assaig rere assaig van sentenciar el partit amb un contundent 4 a 82 al marcador.

Aquest cap de setmana es juga el tercer i darrer partit classificatori, que enfronta l'equip dels nois amb el Tarragona. El partit és dissabte, a les 17:30 h, a la Caparrella. En cas de victòria, el nostre equip es classificaria per a jugar, el proper 7 de juny, el 3er i 4t lloc.

Pel Lleida van jugar: Sergi Petanas, Joan Petanas, Paco Alcacera, Bienve Calvin, Gerard Moliner, Oscar Mercé, Quim Femenia, Marc Miró, Marc Mondejar, Dani Pardell, Marcos Novo, Marc Sierra i Adrià Monras. Canvi: Toni Piulats.