Tarragona 12 - Lleida 18

Aquest diumenge es va disputar la segona jornada de lliga de primera catalana a les instal•lacions de la Laboral de Tarragona, en la que els nois de Lleida visitaven al RC. Tarragona.

El partit va començar a les 11:30. Els primers 15 minuts varen ser caòtics per part dels 2 equips, amb moltes imprecisions per par de tothom. Però poc a poc els lleidatans van anar fent-se els amos del partit, tant a la línea de ¾ com a la davantera. La nostra davantera dominava en el joc i en les meles, i la davantera del Tarragona les tuches, els ¾ també es van anar convertint en els dominants del joc, sobretot ofegant a la ¾ del R.C. Tarragona que, tot i que movien molt bé la pilota, sempre acabaven essent parats pels ¾ del Lleida o perdent la pilota al cometre alguna imprecisió.

Fruit d’això, en el minut 28, desprès d’un cop de càstig jugat per la davantera de Lleida prop de la línea de marca del Tarragona, el capità Joan Petanas s’escapolia entre els davanters per fer la primera marca del partit, que va ser transformada (0-7). El Lleida va continuar dominant i jugant al camp del Tarragona. En els últims minuts de la primera part va tenir varies oportunitats d’assajar, però sempre eren parats per una acció antireglamentària per part dels jugadors del Tarragona, fruit d’això un jugador del Tarragona va ser expulsat temporalment (10 minuts). Els de Lleida van arribar a la mitja part transformant un cop de càstig al minut 40 (0-10).

La segona part va començar tal i com va acabar la primera amb un Lleida dominant el partit, així en el minut 51 desprès d’un parell de fases en atac dels davanters, la línea de ¾ va desplaçar la pilota fins al jove ala Jordi Cadens, que va assajar sobre el banderí, el xut a pals no va ser transformat (0-15). Els de Lleida van continuar dominant però sense assajar. Els 3 darrers punts es van aconseguir en el minut 65, quan Marcos Novo va transformar un cop de càstig.

A deu minuts per finalitzar l’encontre, quan tot semblava dat i beneit, el R.C. Tarragona es va posar les piles, els seus davanters aprofitaven totes les Touches per agrupar i tirar endarrere la davantera Lleidatana, així en el minut 75 feien un assaig que també varen transformar (7-18). Desprès de l’assaig, sense temps pràcticament, els jugadors del Tarragona varen recuperar una pilota al mig camp i en quatre fases de joc directe varen tornar assajar en el minut 78 (12-18), aquest cop sense transformar. El Lleida es va passar el 2 últims minuts defensant a ultrança el marcador fins que l’àrbitre va xiular el final.