Contundent victòria del masculí

Aquest dissabte es va disputar la 5ª jornada de lliga de primera catalana en la que l'equip masculí va visitar el RC CORNELLA.

El partit va començar amb un joc molt lent i amb moltes parades per part del dos equips, tot i que es va començar jugant a la zona del mig del camp, els de Cornellà van anar arraconant al Lleida en el seu camp. Quan els nostres aconseguien arribar al camp del contrari, aquest recuperava la pilota i, amb bona vista i bons xuts, ens feia recular de nou al nostre camp. Afortunadament, l’Albert, que aquest partit va jugar d'arrier, va estar molt encertat i va treure a l’equip de mes d’una situació compromesa. La davantera del Cornella però va seguir treballant de valent i en el minut 24, amb una sèrie d’accions ben trenades varen aconseguir assajar gairebé sota pals, fet que no van aprofitar per a sumar els punts de la transformació (5-0). A partir d’aquí els nostres nois van anar, poc a poc, millorant el seu joc.

A la segona meitat, el Lleida va continuar en progressió i fent treballar de valent la defensa del Cornellà, que es començava a veure desbordada. Fruit d’això, un jugador va cometre una infracció i va ser expulsat temporalment (10 minuts). El Lleida ho va aprofitar i en el minut 46, en un cop de càstig, els davanters van jugar ràpid i en Bienve feia l'assaig que empatava el partit. La transformació però no va passar entre els pals (5-5). Quan el partit estava més intens, en el minut 56, l'ala Marcos "Bolichin" va rebre un xut defensiu del Cornellà en la banda dreta, que va jugar de manera estranya, creuant tot el camp fins a la banda esquerra, escapant-se de diversos jugadors rivals i aconseguint la marca. El xut tampoc vaser transformat (5-10).

El Lleida llavors va tenir els seus millors moments, aturant bé les accions d’atac del Cornellà i aconseguint encadenar bones accions de passada i recolzament, fruit d’això en el minut 59 es va produir una bonica jugada de continuïtat des del mig del camp en la que van participar gran quantitat de jugadors que va acabar amb l’assaig del segona línea Edu Torres, aquesta vegada sí que es va aconseguir la transformació (5-17). En el minut 62, en un atac del Cornellà, en Bolichin recuperava una pilota del terra i, sol, va assajar un altre cop, que també va ser transformat (5-24). Quan tot semblava encarrilat, el ostre primer centre va veure una targeta groga per jugar des de terra, deixant l’equip en inferioritat gairebé fins al final del partit. El Lleida però va continuar molt bé en defensa i, en el minut 71, va aconseguir trenar una altra jugada de continuïtat que va acabar amb una altra marca d'en Bienve, que no va ser transformada (5-29). A més, ja per acabr de sentenciar el partit, en el minut 76, en Quim va transformar un cop de càstig (5-32).

Amb aquesta victòria (4 punts), i el bonus per fer quatre marques (1 punt), tenint en compte que tenim un partit menys jugat, l'equip comença a allunyar-se de les últimes places de la classificació.