Debut del femení

Aquest cap de setmana va debutar el nou equip femení. Les noies de l’Inef es van desplaçar a Saragossa per a disputar un partit amistós amb les noies del FENIX RC. L’objectiu d’aquest partit va ser, principalment, començar a practicar amb el nou equip que s’ha creat per a poder tornar a competir de cara a la propera temporada.

Cal recordar que aquest any l’equip femení no competeix en lliga per falta de llicències, però que, tot i això, en aquests moments hi ha un grup de 15 noies que està entrenant de valent i que disputarà, al meny un cop al mes, un partit amistòs.

El partit va ser a 10, utilitzant només mig camp de joc. Les meles van ser pactades i no es podia xutar. Es van jugar tres parts de 20 min i les nostres noies van ser les clares dominants en tot moment.

El partit va començar amb un joc molt desordenat per part d’ambdós equips, normal considerant la poca veterania que hi havia al camp. A mesura que va anar passant el temps, es va poder veure un joc més organitzat per part del Lleida, que minut rere minut, aconseguia arribar a zona d’assaig contraria. Les davanteres, totes novelles, es van posar les piles i ja cap al final es van poder veure com enllaçaven algunes jugades en atac. Queda pendent millorar la pressió defensiva!!

En total, es van comptabilitzar 15 assaigs a favor de les de Ponent, i 3 de les locals. El que fa un resultat final de 15 a 45.

El proper partit està previst pel dissabte 19 de desembre. Aquest dia ambdós equips del Lleida rebem al CEU. Les noies faran un amistòs i els nois jugaran el corresponent partit de lliga. Després, s’aprofitarà per fer el sopar de Nadal del Club.