Lleida 10 - CEU 43

Aquest dissabte es va disputar la 8ª jornada de lliga de 1ª catalana, en la que el masculí va rebre als nois del CEU, equip líder de la classificació i que ha guanyat tots els partits disputats.

El partit va tenir poca història, els de Lleida van rebre una contundent derrota (10-43). El CEU es va mostrar en tot moment molt superior. Els visitants tenien una davantera més forta i experimentada que la local, van mostrar una melé molt potent i una touche superior, que els permetia conservar les seves pilotes, tant en les fases estàtiques com durant les fases de joc, i robar pilotes als de Lleida en diverses ocasions. Els visitants també van demostrar tenir una gran línea ¾, amb un opertura que sempre creava dubtes a la nostra defensa, amb uns centres i un arrier molt potents i uns ales rapidíssims que entraven fins a la cuina. La línea de ¾ dels de Lleida va tenir sempre molts problemes en defensa i en atac les poques pilotes de que va disposar estava excessivament plana i no guanyava metres ni conservava la pilota.

Tot i que el Lleida es va mostrar com un equip lluitador, la qualitat i la força del CEU els va permetre anar fent un assaig darrera de l’altre. Per acabar de complicar les coses en el minut 29 de la primera en Bienve, que estava sent un dels jugadors locals més actius en atac i en defensa, va ser expulsat temporalment per jugar una pilota des de terra, cosa que va tenir els jugadors del CEU amb superioritat numèrica 10 minuts de la primera part. A més poc desprès el nº 9, en Quim, es lesionava i els locals es quedaven amb una formació en els ¾ a la que estan poc acostumats.

El Lleida només va poder aconseguir 10 punts, 5 en la primera part quan, desprès d’un cop de càstig jugat per la davantera, en Peta va aprofitar per escolar-se i assajar (mentre el seu germà xridava des de terra "ni se t'acudeixi!!!!"). El segon assaig lleidatà va ser a les acaballes del partit, on aprofitant que el CEU estava amb 14 jugadors per una expulsió, en Bienve va fer una sortida de melé i aconseguia els últims punts pels de la terra ferma.

A part de la contundent derrota vam tenir diverses lesions de consideració. Joaquin Femenia (distensió dels lligaments laterals externs del genoll), Miquel Fiol (luxació de l’espatlla) i Albert Aldavert (Fort cop a les lumbars).