QER 19 - Lleida 8

Aquest dissabte es va disputar les instal•lacions de la Teixonera la 7ª jornada de lliga de 1ª catalana, en la que el Lleida visitava al Químic ER, equip que ocupava la penúltima posició de la classificació.

El partit va començar amb un Químic jugant al nostre camp. El nostre equip es defenia, però l’equip local tenia les idees mol més clares en defensa i no tardava en recuperar la pilota i tornar a jugar al nostre camp. En el minut 23 l’ala dret de l’Inef rebia un xut defensiu en la seva línea de 22 i va cometre l’error de fer una carrera lateral cap a la zona esquerra de la línea de 22, on va ser placat, els jugadors locals van recuperar la pilota, van jugar ràpid i van assajar sota pals i passar la transformació (7-0). A partir d’aquí els nostres, tot i que es continuaven defensant dels atacs locals, tenien moltes més imprecisions en atac, fent més fàcil la defensa a l’equip local. A més l’obertura del Químic va jugar un gran partit al peu, fent anar de cul els nostres ales i l’arrier. Els locals van ampliar l’avantatja aprofitant un cop de càstig en el minut 37 (10-0).

A la segona part el Lleida va començar amb moltes ganes i en el minut 46 es va jugar ràpida una pilota des d’un paquet a la banda esquerra, creant la superioritat i aconseguint assajar en la banda dreta, la transformació que era molt escurada no va ser transformada (10-5). El Químic en el minut 52 aprofitava un nou cop de càstig escurat i fallat, que els del Segrià de manera absurda el van convertir primer en avant i desprès en un cop de càstig centrat, i així tornava a augmentar la seva avantatja (13-5). El Lleida va continuar atacant, inclòs va disposar d'una melé a 5 metres de la marca del Químic, però els locals els van aconseguir robar la pilota. Més tard els davanters del Lleida van jugar tres o quatre fases a 5 metres d’assaig, però tornaven a perdre la pilota. La resta del partit va estar ple d’imprecisions per part dels dos equips, els nostres van cometre molts retinguts i la davantera perdia molts rucks. Hi va haver molts cops de càstig per part dels dos equips però mentre el Lleida jugava a la ma, i per falta de concentració de la davantera perdia la pilota a l’instant, el Químic xutava a pals i amb un xutador molt encertat augmentava la seva avantatja, en el minut 66 (16-5) i novament en el minut 72n (19-5). Finalment, es va decidir xutar a pals un cop de càstig en el minut 76 (8-19) que va servir per maquillar una mica el resultat.

Esperem que aquesta derrota no minvi els ànims de l'equip masculí, que aquest cap de setmana rep, a les instal·lacions de la Caparrella al, fins a dia d'avui invicte, equip del CEU. Sobretot tenint en compte que fins ara les coses estan sortint força bé, i que per un mal partit no s'acaba la lliga. Anim nois!!!