Cornellà/Enginyers 10 - Lleida 56

Diumenge pasat va tocar matinar, ja que a les 10 del matí teniem partit al Camp Municipal de Cornellà, el segon de la lliga de rugby XIII, contra l’equip Cornellà/Enginyers. El partit no va ser gens vistós, ja que tant els locals com els nostres varen fer un partit amb moltes errades. Durant els primers vint minuts de joc, semblava que no vulguessim jugar la pilota, regalant-la o perdent-la a la primera de canvi. El Cornellà/Enginyers atacava i naltros, en comptes de pressionar-los, esperavem a que ens tinguessin dins la nostra zona de 22 per a parar-los.

Tot no va ser negatiu però, ja que els davanters del Lleida, amb Bienve i els germans Petanas al capdavant, varen marcar les diferències en el centre del camp, tant en atac com en defensa. També cal destacar la bona tasca del ¾ Josep Llas, que va ser qui va donar el dinamisme que els hi calia als tres quarts, sobretot manant a l'hora de fer pressió en defensa.

Tot i que el Cornellà/Enginyers no va començar malament el partit, i que en certs moments de la primera part fa ficar contra les cordes al Lleida, els nostres van arribar amb un còmode avantatge a la mitja part. Tot s'ha de dir, va ser una llàstima que en el primer minut es lesionès Julien, un dels millors jugadors locals.

La segona part va ser molt similar a la primera, però poc a poc els visitants van anar jugant millor, fet que va coincidir amb una baixada física de l’equip local. Tot i això el Cornellà/Enginyers va trenar un parell de bones jugades d’atac que, combinades amb una mala defensa dels visitants, els va permetre fer dues marques. El resultat final va ser de 10 a 56.

El proper partit, diumenge vinent, 6 de juny a les 12:00 h a casa, on ens juguem el liderat del grup contra el BUC, el vigent campió de la competició.