CRUC 13 - Lleida 19

Aquest dissabte l’equip sènior masculí de rugby del CE INEF LLEIDA es va desplaçar a Castelldefels per enfrontar-se amb l’equip d’aquesta localitat, en la segona jornada de lliga de la Primera divisió Catalana 2010-2011.

Al igual que la setmana passada, la 1ª meitat va ser molt igualada. Els nostres es varen trobar amb un CRUC molt contundent en defensa, no deixant-nos guanyar metres amb facilitat. El primer assaig no va arribar fins al minut 15, i va ser d’una jugada assajada de cop càstig. Després d’una primera fase de joc amb el davanter Broto, va ser el segona línea, en Zangano, qui va anotar els 5 punts. Amb la transformació aconseguida per en Marcos, el marcador es possava 0-7.

La forta pressió defensiva va fer que, durant aquesta primera meitat, s’optés en més d’una ocasió per jugar al peu, fet que no va afavorir gens al nostre equip, que tenia problemes a l’hora de recol•locar-se en defensa. Tant és així que, al minut 30, un jugador del CRUC va aprofitar i va trencar pel mig de la línea tres quarts i va assajar sota pals. Amb la transformació, el CRUC empatava el aprtit, 7-7. Amb aquest resultat s’arribava al descans.

Durant la segona meitat el domini del joc va començar a decantar-se pel CE Inef Lleida que, tot i veure com el CRUC s’avançava en el marcador anotant un xut de cop de càstig al minut 10, 10-7, va saber recuperar el seu joc, molt contundent per davantera.

Quan teniem la possessió de la pilota, ja no la perdiem xutant-la, sinó que la varem conservar fent moltes fases continuades, sobretot per davantera, aconseguint poc a poc apropar-nos a línea d’assaig contraria. Al minut 20, s’aconseguia el segon assaig lleidatà, després que la melé del CE INEF Lleida fos clarament superior a la del CRUC. A 5 metres d’assaig, en Bineve, que va jugar de 8, va aixecar la pilota i va anotar els 5 punts. La transformació en aquest cas la va fer en Quim (10-14). Tot i que el CRUC va escurçar distàncies anotant un drop al minut 30 (13-14), de la mà de l'Albert Valls, apreciat jugador conegut pels lleidatans, el partit va quedar sentenciat al minut 35, una vegada més a partir d’una melé a 5 metres d’assaig i de la ma d’en Bienve Calvin. El resultat al minut 80 va ser 13- 19, favorable als lleidatans.