CE Inef Lleida 7 - Senglars de Torroella 7

El partit del sènior masculí es va jugar desprès del emocionant partit dels juvenils. Aquest encontre va estar, en tot moment, molt igualat.

Els nostres van començar molt actius, acorralant als Senglars en el seu camp. En el minut 4, estant en zona de 22 contraria, el segon centre, en Miguel, va fer un xut molt intel•ligent per sobre la línia de defensa, que era aprofitat pel Llas, totalment recuperat de la seva lesió de turmell, per assajar. La transformació complicada la va passar en Bolichin (7-0).

Poc a poc el partit es va anar igualant i els dos equips jugaven a la zona del mig del camp. A més, la intensitat també va baixar, ja que els dos equips van cometre molts cops de càstig. Les forces estaven molt igualades, tant en la davantera com en els ¾. En davantera els del CE INEF Lleida eren superiors en melé, però els de Torroella ho eren en els mols.

Poc a poc els locals tenien menys la pilota i defensaven més, així en el minut 35 després d’una jugada caòtica en defensa, en el centre de la línia de 22 dels nostres, un jugador del Torroella va córrer de costat per davant de la línea defensiva, sense ser placat, i va assajar. La transformació era aconseguida pel xutador dels de Torroella, empatant el partit (7-7), que va continuar molt igualat fins a la mitja part.

Al començar la segona part, en els primers minuts va ser el Torroella el qui va acorralar als nostres en el seu camp, però a mesura que passaven el minuts els locals eren els que passaven a assetjar al Torroella en la seva línia de 22. Es va optar per jugar a la mà un parell de cops de càstig a favor, en comptes de xutar a pals. Malhauradament, mai es va acabar d’entrar, i el Torroella, quan recuperava la pilota, era capaç de guanyar molts metres. El Lleida continuava atacant i el Torroella defensant-se, i el minuts van anar passant fins que es va arribar al final dels 80 amb el mateix resultat que havia acabat la primera meitat (7-7).

Amb aquest resultat tots dos equips treuen 2 punts i el CE Inef Lleida continua quart en la classificació.