Victòria del Juvenil

Dissabte passat els dos equips masculins del CE Inef Lleida varen disputar les seves respectives jornades de lliga, a les instal•lacions de la Caparrella.

El primer en jugar va ser l’equip juvenil, que va fer un gran partit contra el Gòtics. Al principi de la primera part van ser els Gòtics els que tenien als de Lleida tancats al seu camp, així els visitants en el minut 21 aconseguien la primera marca, però no van aconseguir la transformació (0-5). La primera part va continuar igual amb un Lleida defensant-se al seu camp i parant com podia els atacs del Gòtics. Poc a poc, els joves del INEF Lleida aconseguien conservar les seves pilotes i començaven a guanyar metres amb la pilota a la mà. Al minut 40 de la primera part aconseguien posar-se per davant amb un assaig de Jaume Piñol i la transformació (molt complicada) que la va passar entre els 3 pals el ¾ Pau Ripoll (7-0).

La segona part pintava malament pels locals que es quedaven amb 14 per la lesió d’en Fadel. Però en lloc d’enfonsar-se, en el minut 41 era novament el davanter Jaume Piñol el que aconseguia un assaig, que no va ser transformat (12-5). Deu minuts després era el ¾ del Lleida, en Cadens, el que també havia d’abandonar el terreny de joc per lesió, deixant als del CE INEF Lleida amb 13 jugadors. Dos minuts desprès el Gòtics aprofitava la superioritat numèrica i en el minut 52 assajava, però sense transformar (12-10). Quedaven 28 minuts de joc i els de Ponent es trobaven amb 2 jugadors menys i amb només 2 punts d’avantatge en el marcador, però els 13 jugadors que quedaven al camp varen fer un gran partit en defensa, parant els constants atacs del Gòtics, que va assetjar la zona d’assaig del CE INEF Lleida. A deu minuts del final encara es complicaven més les coses pels nostres, quan en Pau, jugador destacat, era expulsat per no deixar jugar una pilota en un ruck. Els ilergetes només podien continuar defensant-se i esperar que els minuts passessin, i finalment així va ser. Gràcies al ordre i la contundència en defensa, van arribar al final dels 80 minuts, imposant-se per un ajustat 12 a 10.

Amb aquest resultat el Juvenil del CE INEF Lleida continua fent història i guanya el seu primer partit i a més, demostra la qualitat d’un equip que de ben segur farà grans coses.

1 comentarios:

Anònim ha dit...

Molt be nois!! ara a seguir treballant!!!