Derrota al darrer minut del masculí

Aquest cap de setmana tots dos equips sènior han disputat les seves respectives jornades de lliga. L’equip masculí, la 3ª jornada , contra el Químic ER, i les noies, es varen estrenar en la 2ª jornada contra el Gòtics RC. L’equip juvenil va haver d’aplaçar el seu debut, donat que l’equip contrari no disposava de suficients jugadors per a disputar l’encontre.

El partit de l’equip masculí, que es va disputar a les instal•lacions de la Caparrella, va estar molt emocionant, no decidint-se el guanyador fins al final.

La primera meitat va estar dominada, sobretot durant els 20 primers minuts, per l’equip visitant, el Químic, que va saber aprofitar molt bé els errors dels lleidatans i que va fer valdre el seu bon joc al peu. Al Minut 16 el marcador era favorable a aquests per 0-15.

Va ser desprès d’això que els jugadors del CE INEF Lleida van despertar, aprofitant la superioritat de la davantera, tant en fases estàtiques com en joc. El primer assaig el va anotar en Peta, a partir d’una melè guanyada (5-15), i escacs minuts després era el seu germà, en Saxito que aconseguia sumar 5 punts al marcador, amb un assaig aconseguit després de varies fases d’atac de la davantera (10-15).

Tot i això, els lleidatans varem continuar fent cops de càstig dins del nostre camp, el que va donar l’oportunitat als visitants d’anotar un parell de xuts més de cop de càstig. Abans del descans, però, varem aconseguir reduir distàncies, amb un assaig del Bolichín, que va anotar al banderí a partir de la recepció d’un xut de 22. Al descans s’arribava amb el resultat 15 a 21.

La segona meitat va estar dominada clarament pel CE Inef Lleida, amb un joc per davantera molt contundent que va fer patir als visitants. El Químic va continuar anotant punts aprofitant els cop de càstig a favor (15-24) i els nostres continuaven buscant l’assaig. El quart va arribar aviat, al minut 49, amb una jugada pel tancat d’en Marcos. Aquesta vegada sí que en Cata va transformar (22-24).

Va ser al minut 15 de la segona meitat que ens vam col·locar per davant al marcador, quan l’apertura, en Cata, va anotar un xut de cop de càstig (25-24). Després d’aquesta anotació, els locals varen continuar fent pressió al Químic, buscant anotar un assaig més que els dones més avantatge. Aquest va arribar al minut 70, de mans d’en Bienve que, amb la contundència amb la que ja ens té acostumats, va trencar la línea defensiva contrària i va anotar (30-24). Tot i això, una errada en defensa dels del CE Inef Lleida, a 5 minuts del final, va permetre que els visitants anotessin, amb transformació inclosa, deixant la victòria, per un punt, en mans dels barcelonins. El resultat final, 30-31.