Derrotades, però contentes

El partit de l’equip femení va ser força diferent. Les noies, que aquest any tornen a la competició després d’un parell d’anys amb problemes de gent, es varen presentar amb un equip molt novell, però amb moltes ganes i amb molt bona actitud al camp.

Les locals, que varen tenir molta vista a l’hora de buscar les deficiències de les nostres, van ser les clares dominants de tot l’encontre. Durant la primera meitat van fer un joc senzill però efectiu, la davantera agrupava, involucrant a les davanteres del CE Inef Lleida per a després desplaçar ràpid la pilota a la línea, que fàcilment creava superioritat, i arribant a l’ala, que assajava. Al descans el resultat era favorable a Gòtics per 25-0.

Igual que va succeir durant els primers 40 minuts, les lleidatanes es varen dedicar bàsicament a defendre. Hi va haver molts problemes en les fases estàtiques, que sempre guanyaven les contraries, de manera que les poques pilotes que varem poder jugar varen ser les que interceptavem per errors de les barcelonines.

D’aquesta manera, a mode d’entrenament de defensa, durant la segona meitat ja es va veure més organització per part nostra, el que va fer que les locals es trobessin amb més dificultats per a assajar. Malhauradament, la diferència al marcador es va anar incrementant fins arribar a 42 a 0.

Tot i aquest resultat, l’entrenadora de l’equip, Vanesa Piulats, va valorar molt positivament l’actitud de les noies: “En el nostre esport la veterania és un punt a favor, i veterania és el que manca. Aquesta temporada podem estar contentes tan sols amb competir. Sabem que serà una temporada dura i que es guanyaran pocs partits, però l’equip té molt potencial, i esperem que amb el temps es vagi notant la millora”.