Crònica del cap de setmana

Aquest cap de setmana tots els equips del CE Inef Lleida han disputat les seves respectives jornades de lliga.

El partit del juvenil, que es va jugar dissabte per la tarda, a Lleida, va ser el més igualat de la jornada. El CRUC va ser qui es va posar davant al marcador, assajant en un parell d’ocasions, 0-10. Els ilergetes però varen empatar a escacs minuts del descans, de mans del arrier Jordi Cadens i del capità Bernat Pla, arribant a la mitja part amb un 10-10 al marcador.

Va ser a la segona meitat que el CRUC va aprofitar les errades en defensa dels nostres joves, aconseguint així allunyar-se en el marcador. L’únic assaig lleidatà de la segona meitat el va anotar, de nou, en Bernat. El resultat final, 15-39.

L'equip femení es va enfrontar a les Osses, primeres classificades i actuals campiones d'Espanya. Les contraries varen ser clarament superiors, molt dinàmiques i sempre ben organitzades. Les nostres no varen poder més que prendre’s el partit com a un entrenament de defensa. Les lleidatanes varen començar molt fluixes al principi, amb molts errors de placatge, però, a mesura que passaven els minuts, la pressió defensiva era cada vegada més bona, així com la organització i els contactes. Tot i el resultat, 101-0, els ànims no decauen en l’equip.

El partit del sènior masculí es va jugar diumenge, a la Fuixarda de Barcelona. Va ser un partit amb clar domini lleidatà. El sènior masculí del CE Inef Lleida va arrasar de nou, imposant-se al equip B del BUC per 0-48. Els assaigs, 8 en total, els varen anotar en Zangano (2), el Llas, en Peta, en Miguel, en Saxito, en Bienve i en Bolichin.

Amb aquesta victòria els nois passen a col•locar-se tercers en la classificació, empatats a punts amb el Barça, que ha set sancionat.