Victòria en el camp i en els bars

Aquest cap de setmana l'equip masculí sènior s'ha enfrontat al Tarragona, equip cuer en la classificació, que està tenint molts problemes per culpa de les lessions.

Tot i el resultat, 57-3, l'equip lleidatà no va fer el seu millor partit. Es va veure un joc més desorganitzat de lo habitual i es van cometre força errors, tant en atac com en defensa. Sort que a mesura que van anar passant els minuts, també ho van fer els assaigs. A la mitja part ja haviem aconseguit el bonus ofensiu.

Durant la segona meitat es va aprofitar per a fer jugar els més novells. Destacar el debut del juvenil Erik Guinez amb l'equip sènior.

Una contundent victòria més del equip masculí, que no va donar opcions en cap moments als jugadros del Tarragona, i que ens col·locar segons en la classificació, a dues jornades del final de la primera volta.

Ja al vespre, després del tercer temps, es va fer el tradicional sopar de nadal, al que varen assistir una seixantena de persones. La veritat que va ser tot un èxit! Una nit de CLUB per recordar...