Lleida 57 - Tarragona 3 (Crònica ampliada)

Aquest cap de setmana l'equip sènior masculí s'ha enfrontat al Tarragona, equip cuer en la classificació, que està tenint molts problemes per culpa de les lesions.

Tot i el resultat, 57-3, l'equip lleidatà no va fer el seu millor partit. Es va veure un joc més desorganitzat de lo habitual i es van cometre força errors, tant en atac com en defensa. Sort que a mesura que van anar passant els minuts, també ho van fer els assaigs.

El primer en estrenar el marcador (8') va ser el que està sent un jugador revelació de la temporada, en Jaume Piñol. Uns minuts més tard, la línea 3/4 desplaçava la pilota fins al Miguel, que fixava molt bé al seu Tot i el domini lleidatà, els visitants no varen abaixar mai els braços, sent molt contundents en defensa i complicant l’atac dels lleidatans. Al 25' els hi queia la primera targeta groga, per placatge perillós, el que els deixava amb un jugador menys durant 10 min, fet que els nostres varen aprofitar, assajant en un parell d’ocasions per l’alà del obert, l’Albert Aldavert (26-0).

A escacs minuts de la mitja part, arribava la primera groga pel CE Inef Lleida, a en Quim, per no recol•locar-se a 10 metres desprès d’un cop de càstig. El Tarragona va xutar a pals i va aconseguir els seus únics 3 punts. Amb el resultat de 26 a 3 s’arribava a la mitja part.

Només començar la segona part, en Bienve feia una entrada contundent en la defensa del Tarragona i aconseguia l’assaig, transformat de nou per en Cata(33-3), el mateix que, minuts més tard, feia una finta de passada a 5 metres d’assaig i anotava just sota pals (40-3). A partir de llavors, i amb el Tarragona amb un jugadors menys al terreny de joc, els lleidatans varen fer un joc més a la línea, arribant els tres quarts en tres ocasions més a zona d’assaig (Bolichin, Miguel i Albert). El resultat final, 57 a 3.

Una contundent victòria més del equip masculí, que no va donar opcions en cap moment als jugadors del Tarragona, i que ens col•locar segons en la classificació, a dues jornades del final de la primera volta.

Destacar que durant la segona meitat, amb el bonus ofensiu aconseguit i una diferència considerable al marcador, el CE Inef Lleida va aprofitar per a fer jugar als més novells, com és el cas del jugador del juvenil, Erik Guinez, que va debutar amb el sènior.

Ja al vespre, després del tercer temps, es va fer el tradicional sopar de Nadal, al que varen assistir una seixantena de persones.