CEU 20 - Lleida 15 (Femení)

Aquest cap de setmana tots els equips del CE Inef Lleida han disputat les seves respectives jornades de lliga.

Dissabte va jugar l'equip femení, amb el CEU a Barcelona. Tot i fer un bon joc, les noies no varen estar molt encertades durant la primera part. Es van cometre molts cops de càstig, el que va fer que, un cop rere l’altre, les locals guanyessin metres amb facilitat. Tant, que els primers 3 punts de les noies del CEU arribaven al minut 15’ d’un xut anotat des de 22.

El joc continuava sent força igualat, amb un joc per davantera de les locals, i més a la línea per part de les nostres. Un error d’aquestes feia que arribes el primer assaig de les barcelonines (8-0). A escacs minuts del final, la Tata (Irela) anotava el primer assaig lleidatà, jugant al costat del paquet, després que l’ala, Lorena Botanch, protagonitzés una molt bona escapa per la banda i fos placada. Amb aquest resultat, 8-5, s’arribava al descans.

La segona meitat va continuar força igualada. Només començar, el CEU anotava el seu segon assaig, i minuts després, el CE Inef Lleida aconseguia arribar a zona d’assaig contraria, fent un joc en penetració molt ben enllaçat per les davanteres. L’assaig l’anotava la Vanesa, col·lant-se a ran de paquet (13-10).

Al minut 70 arribava el gir en el marcador. La línea tres quarts va desplegar molt bé la pilota fins l’ala, Lorena Botanch, que va anotar al banderí (13-15). Malauradament, a 5 minuts del final, el primer centro del CEU, una de les jugadores més destacades de les contrincants, aprofitava un forat en la línea defensiva i sentenciava el partit, que així acabava 20-15 favorable a les locals.

Ànim noies, que la vistòria cada vegada és més aprop!!!