Lleida 27 - GEiEG 40 (Sènior)

El partit de l’equip masculí, que es va disputar a Lleida, amb el GEiEG, va estar, en tot moment, molt igualat.

Els dos equips varen sortir amb moltes ganes. Els lleidatans varen ser els primers en anotar, al minut 9 de cop de càstig d'en Bolichín(3-0). Al minut 16, després de diverses fases de tot l’equip, el CE Inef Lleida ampliava el marcador, amb un assaig de davantera, anotat per en Bienve i transformat per en Marcos (10-0).

El GEIEG no va deixar de lluitar i, en el minut 22, el seu nº 8 escurçava distàncies i el seu xutador passava la transformació (10-7). El partit estava molt igualat, tant al joc obert com en les fases estàtiques, i emocionant. El GEIEG en el minut 27, després d’una bona jugada de continuïtat des del mig camp, assajava de mans del seu nº7 (10-14). Els de la terra ferma no van afluixar i en el minut 35, després de fixar al contrari a la línea de 5, sota pals, varen desplaçar la pilota cap a l’esquerra i el flanker, Mcalister, assajava (15-14). El GEiEG però en el minut 40 aconseguia un nou assaig per part del seu nº 8, deixant el resultat 15-19 a la mitja part.

La segona meitat va començar am el mateix ritme que la primera, però amb més imprecisions per part dels 2 equips. En el minut 50, després de desbordar per l’ala i 2 bones fases de la davantera, era el nostre segona línea, en Fiol, qui assajava (20-19). Al minut següent, després de que el GEiEG ataqués diverses vegades la nostra línea d’assaig, era el seu apertura el que aconseguia assajar sota pals, permetent una fàcil transformació (20-26).

Els minuts següent, tot i que els del Segrià varen continuar lluitant, el GEiEG va ser molt superior en atac, trencant sempre la línea de l’avantatja, fent anar la defensa local d’esquenes. Així aconseguia 2 assajos més, amb transformació inclosa, en els minuts 60 i 75 respectivament i mostrant-se com els guanyadors del partit (20-40).

Els lleidatans però van buscar la marca del bonus fins al final, i en la última jugada del partit, amb un redoble entre els centres, Josep Llas assajava i Marcos Novo passava la transformació, deixant el resultat final en 27-40.