FCB B 24 - Lleida 3

El partit del sènior masculí es va jugar a Barcelona, al camp de la Teixonera. Els nostres es van enfrontar al FCB B, un dels favorits al títol.

La primera meitat va ser clarament lleidatana. Els nois de Ponent varen fer un joc molt contundent en atac, aprofitant sobretot el joc dels centres, en Miguel i en Llas, que trencaven molt bé la línea defensiva. La davantera també va fer molt bona feina, sobretot en defensa, aconseguint parar els agrupaments dels locals.

Tot i tenir la possessió de la pilota la major part del temps, i jugar en camp contrari, els nostres no varen ser capaços d'assajar en cap ocasió. Els barcelonins, en canvi, si disposaven de pilota creaven clares situacions de perill, salvades moltes vegades in extremis pel Bienve.

Els 3 primers punts del encontre arribaven a escacs minuts del descans. L’arrier, en Bolichín, anotava un xut de cop de castig. Amb aquest resultat, 0-3, s’arribava al descans.

Durant la segona meitat es va girar la truita, sent el FCB B el dominant del joc. Els locals varen demostrar tenir millor forma física, els que els va servir per a fer un joc molt ordenat, aprofitant, també gràcies al bon nivell dels jugadors, totes les errades dels nostres i convertint-les en assaig. Al final, 3-24 favorable als barcelonins.