GEiEG 36 - Lleida 10 (Juvenil)

L’equip juvenil es va desplaçar a Girona per a jugar el primer partit de la segona volta, contra el GEiEG. L’equip local, tot i tenir inferioritat numèrica (varen comançar sent 14 jugadors) va ser el clar dominant del encontre.

Els lleidatans van ser els primers en assajar, en una jugada del apertura Pau Ripoll, al minut 5. A partir de llavors, es va poder veure el pitjor joc dels joves lleidatans, que varen tenir molts problemes en defensa, sobretot per mala col•locació, i no varen aprofitar les pilotes en atac. Al descans el resultat ja era favorable als locals per 12-5.

La segona meitat no va ser millor pels ilergetes, que veien com, minut a minut, el joc dels gironins era millor i més organitzat. A escacs minuts del final arribava el segon assaig lleidatà, aquesta vegada per davantera (Aleix Buira). Malauradament, la diferència al marcadaor ja era considerable. El resultat final, 36-10.

Tot i aquesta derrota, els entrenadors animem a l'equip a continuar entrenant i a no desanimar-se pels resultats. Aquest any, el primer, tots sabem que el que toca és patir, però sobretot, disfrutar del joc i aprendre. La temporada vinent ja ens marcarem més objectius!