Gòtics 5 - Lleida 13 (Juvenil)

Diumenge pel matí al equip juvenil els hi va tocar matinar per anar a jugar a Barcelona, amb el Gòtics. Una vegada més, l’equip contrari es presentava amb baixes a l’alineació, trobant-se només 13 jugadors al terreny de joc.

Al contrari que la setmana anterior, els lleidatans varen saber aprofitar una mica millor la seva superioritat. Tot i això, encara es nota la manca d’experiència dels nostres joves, que tenen molts problemes d’organització.

Tot i la inferioritat numèrica, els joves del Gòtics varen defendre amb molta intensitat, donant molts problemes als lleidatans, que perdien la possessió de la pilota fàcilment als agrupaments. Afortunadament, els nois del CE Inef Lleida varen dominar les fases estàtiques, el que els va permetre disposar de forces pilotes. De fet, el primer assaig va ser a partir de melé, de mans del davanter Jaume Piñol (0-5). Abans del descans, 3 punts més s’afegien al marcador dels de Ponent, gràcies a un cop de càstig anotat per l’apertura Josep Leiva. Amb el 0-8 s’arribava a la mitja part.

La segona meitat ja va ser més clarament lleidatana. Els davanters enllaçaven força bé varies jugades en penetració, guanyant força metres en atac, però la manca de recolzament feia que es continuessin perdent pilotes.

El segon assaig lleidatà arribava de mans del talonador, en Buira, que va trencar la línea defensiva a partir d’una pilota jugada de cop de càstig (0-13).

Tot i això, els locals no escatimaven esforços, arribant la seva recompensa amb l’assaig aconseguit a 10 minuts del final, en una jugada de la línea tres quarts, aprofitant un mal xut dels lleidatans. Al final, 5-13 favorable als ilergetes.