CRUC 36 - Lleida 8 (Juvenil)

L’equip Juvenil del CE Inef Lleida va visitar dissabte de la setmana passada el segon classificat de la competició, el Castelldefels. Els del Lleida tot i començar defensant bé, rebien un cop de Càstig al minut 8 (0-3). Dos minuts més tard, els hi anotaven el primer assaig en contra, que va ser transformat (10-0). Després varen venir els pitjors moments dels joves lleidatans, que van tenir molts problemes defensius i gairebé cap pilota en atac. El Castelldefels va arribar fins a 4 vegades més a assajar al camp dels del CE Inef Lleida, arribant a la mitja part amb el resultat de 29 a 0.

En la segona part els juvenils del CE Inef Lleida van començar fent una molt bona defensa, cosa que els va permetre tenir més pilotes en atac i igualar les forces, tot i que el resultat ja era molt desfavorable. En el minut 47 eren els de la terra ferma els que inauguraven el seu marcador amb un cop de càstig (29-3). Tot i continuar fent un bon joc en defensa, era el Castelldefels el que en el minut 51 assajava novament i passava la transformació (36-3). Després varen venir els millors moments dels de Lleida, que varen tancar el Castelldefels al seu camp i després de diverses internades va arribar l’assaig tan esperat, va ser de mans del arrier, Eric Sánchez, deixant el resultat final en (36-8).

Amb aquest resultat l’equip Juvenil del CE Inef Lleida ha acabat de disputar la seva primera lliga, la primera de tota la història del club, on han aconseguit 2 victòries, però el més important ha estat que s'ha aconseguit un bon grup que a la llarga pot tenir un bon nivell de joc.