Lleida 26 - CRUC 15 (Sènior)

Diumenge de la setmana passada l’equip sènior masculí de rugby del CE Inef Lleida es va enfrontar, en el segon partit de la segona volta, amb el Castelldefels.

En la primera part els de Lleida van crear més perill i continuïtat que els visitants, fent un joc mol dinàmic i creant moltes ocasions per assajar. En el minut 10 era el primer centre, Quim Femenia, el que estrenava el marcador (5-0), ja que la transformació va ser errada. Al minut 26 va ser el segon centre, Marcos Novo, el que assajava sota pals permetent una fàcil transformació (12-0). En el minut 38, en ple domini local, un canvi de sentit de joc de l’apertura va permetre al flanker, en Mcalister, assajar i la transformació, molt escurada, va ser transformada (19-0).

La segona part va començar amb el Castelldefels jugant més i millor i, poc a poc, va anar donant més problemes al Lleida. En el minut 50 el seu jugador nº 8 aconseguia anotar i reduir la diferencia (19-5). Els nostres nois tenien alguna ocasió d’assaig, però no ho aconseguien. Al minut 54 el primer centre, en Quim, protagonitzava una escapada, driblant rivals amb velocitat, sortint de la 22 pròpia i arribant fins a la 22 contraria, on va ser placat; el bon recolzament dels seus companys va permetre a en Bienve assajar sota pals. L’apertura, Catalin Viasu, passava la transformació (26-5). Després varen venir els pitjors moments dels locals, i els millors del CRUC. En el minut 78 el jugador nº 8 dels visitants, des d’una sortida de melé a 40 metres, aconseguia assajar (26-10). Els últims minuts varen ser molt bons pel Castelldefels i desastrosos pel CE Inef Lleida. El partit va acabar amb una nova marca del Castelldefels deixant el resultat favorable als de Ponent per 26 a 15.