Gòtics 17 - Lleida 10 (Sènior)

Diumenge passat l’equip sènior masculí del CE Inef Lleida va enfrontar-se, en el primer partit de la segona volta de la 1ª Divisió Catalana, amb el Gòtics de Barcelona.

La primera part va estar molt disputada. En les touches les forces estaven molt igualades, els del CE Inef Lleida varen mostrar una primera torreta molt segura en atac, però tenien molts problemes en la segona torreta, i el Gòtics, en aquest aspecte, es trobava en una situació similar. A les melés, el Gòtics aconseguia amb facilitat les seves i va donar molts problemes a la davantera dels lleidatans. En la línea de ¾ tots dos equips van estar força igualats, cometent forces passades errades a l’hora de transmetre la pilota.

En els minuts inicials es jugava més al camp dels locals, però aquests ens aconseguien parar, fent una bona defensa per part de la seva davantera. El Gòtics, per la seva banda, aconseguia arribar al camp dels Lleidatans amb bons xuts sobre el triangle de darrera.

En el minut 32, desprès de diverses bones accions de continuïtat de la nostra davantera, en Fiol aconseguia assajar i en Quim passava la transformació (0-7). Només uns minuts després (36'), el Gòtics muntava un mol a partir d'una touche a 5 metres de la línea d’assaig lleidatana i aconseguia assajar. La transformació, molt escurada, no va pujar al marcador arribant a la mitja part amb el resultat de 5-7.

La segona part va començar amb el Gòtics jugant moltes melés a camp contrari i arraconant als de Ponent al seu camp. En el minut 63, després de diverses melés, aconseguien la marca per davantera, la transformació fàcil no va ser aconseguida (10-7). En el minut 70 el Gòtics, que en aquells moments jugava millor, va aconseguir una altra marca gràcies al seu ala esquerra(17-7).

El CE Inef Lleida no va deixar de lluitar, tot i costar-li molt arribar a la 22 contrària. En el minut 74 en Quim escurçava la diferència al marcador, jugant un droop des de 35 metres i anotant-lo (17-10). Això va esperonar als de la terra ferma que van tancar al Gòtics en la seva línea de 40 metres, però la mala conservació de la pilota va permetre finalitzar el partit amb el resultat de 17 a 10.

Tot i la derrota el Lleida esgarrapa un punt bonus defensiu.