Lleida 0 - CEU 34 (Juvenil)

L’equip Juvenil del CE Inef Lleida rebia aquest dissabte el líder de la competició, el CEU, que no ha perdut ni un sol partit en tota la lliga, i que en el partit d'anada ens va fer 76 punts. Així que els jugadors eren conscients de que el que es tenia que fer era defensar molt bé per poder fer front al líder, i així ho varen fer.

Els ilergetes van estar molt ordenats en defensa i van fer molta pressió. Tot i això, en el minut 10, després d’un cop de càstig en defensa, la línea del CEU va trencar entre centres aconseguint el primer assaig, que va se transformat (0-7). Minuts després. Aprofitant un error entre la passada 9-10 dels nostres, el CEU treia una melé a favor a 5 metres de la zona d’assaig i, amb una bona sortida del nº 8 contrari, aconseguien una marca per davantera (0-12). Tot i aquest resultat els lleidatans varen continuar defensant fort, protagonitzant inclòs un parell d'escapades en atac que van fer treballar la defensa del CEU.

En la segona meitat els lleidatans van començar tancant el CEU en la seva línea d’assaig, però, en el minut 46, el CEU des del seu camp i, amb bons recolzaments, aconseguia assajar després d’un parell de placatges fallats per la nostra defensa (0-19). Els ilergetes però van continuar jugant un bon joc i disposant d’algunes bones pilotes en atac. Al minut 61, després de perdre una pilota en una touche, la davantera del CEU va penetrar sobre la zona on es trobava l’ala esquerra, que va errar el placatge, permetent l’assaig (0-24).

En el minut 63 el nº 8, jugador destacat del CEU, jugava un cop de càstig des del seu camp i superava un altre cop per la banda esquerra a diversos defensors locals posant el 0-29 al marcador. En el minut 65 el Lleida va estar novament molt a prop d’aconseguir la marca i va continuar atacant, però tot i això van ser els barcelonins qui van aconseguir anotar, deixant el resultat final de 0-34.

Aquesta ultima jugada va suposar la lesió del apertura Pau Ripoll. Esperem que et recuperis aviat!!!