Darrer partit del juvenil

El cap de setmana passat l’equip Juvenil del CE Inef Lleida va disputar la darrera jornada dels play-off, dissabte a les instal•lacions de la Caparrella contra el Gòtics.

L’equip juvenil va fer un gran partit. Durant tot el match va haver alternança en el marcador, tot i que va començar el Gòtics ficant-se per davant. Fins al darrer segon l’equip va estar lluitant per la victòria, però el resultat final va ser de 19-24. Aquesta derrota per 5 punts no permet superar al Gòtics en la classificació ja que el resultat a l’anada a Barcelona va ser de 17-19 a favor dels nostres, així que el còmput total és de 3 punts a favor del Gòtics. Per part del Lleida varen assajar Aleix Buira, Bernat Pla i Jaume Piñol, i les transformacions van estar a càrrec d’en Josep Leiva. Amb aquest partit el Ilergetes acaben la seva participació en la lliga 2010-2011.

Tot i quedar últims del campionat des del cos tècnic es valora la temporada com a molt bona, ja que, tot i ser l’equip més novell de la competició, el grup de jugadors ha demostrat molt bones maneres durant tot el campionat, i s’ha donat la cara en tots els partits donant una bona imatge en tots els camps on s’ha jugat.