Els equip sènior punxen

Les noies es van enfrontar al Gòtics, en el que va ser el primer partit de la segona volta.

El partit va estar molt igualat, sobretot durant la primera meitat. Les lleidatanes varen tenir força ocasions d’assaig, però a l’hora d’acabar la feina, es cometia falta i les visitants les feien retrocedir. Al descans, el marcador estava 0-0.

No va ser fins al minut 20 de la segona meitat que va arribar el primer assaig de Gòtics (0-5). En una penetració de la seva potent primer centro. Tot i això, la defensa de les lleidatanes estava sent bona, amb força pressió. A més, varen continuar fent un bon joc atac, desplaçant amb rapidesa la pilota a la línea tres quarts, però continuaven sense aconseguir anotar. Al minut 70 va arribar el segon i darrer assaig de les visitants, deixant el resultat final 0-12.

El partit del sènior masculí es va jugar diumenge a Torrolella de Montgrí. En aquest llarg desplaçament el CE Inef Lleida es va presentar amb només 14 efectius, degut a les lesions i compromisos de diversos jugadors. Tot i el desavantatge inicial els jugadors de la terra ferma varen estar batallant de valent, arribant a la mitja part amb el resultat de 12-10.

A la meitat de la segona part, desprès de que en Saxito tingues que deixar el camp per lesió, els locals van poder distanciar-se en el marcador, a més, a les acaballes del partit l’ala, en Monde, també va deixar el camp, lesionat. El marcador final va ser de 36 a 10.

Amb aquest resultat, desprès de les derrotes consecutives contra Sant Cugat i Químics, l'equip sènior del CE Inef Lleida ha deixat de lluitar per les places de la meitat de la taula per sobre, i es complica la vida per la permanència, ja que ha de treure més de cinc punts en les últimes 4 jornades de lliga. Encara els hi falta jugar, primerament, contra el penúltim i últim de la lliga i contra el segon i el primer classificats.

Destacar el bon tercer temps al que ja ens tenen acostumats els Senglars. Sempre és un plaer desplaçar-se a Torroella si saps que et trobaràs amb un bon equip, tant al camp com fora. Tingueu per segur que ningú va passar gana.