Important victòria

Aquest dissabte el sènior masculí del CE INEF Lleida, que ocupava la 7ª posició de la classificació, va rebre, a les instal·lacions de la Caparrella, al BUC, penúltim en la classificació.

Una victòria suposava la permanència matemàticament a la 1ª Catalana de Rugby. Els dos equips varen jugar més amb el cor que amb el cap, ja que hi van ficar moltes ganes, però molts cops estaven desorganitzats. Al minut 19, després de jugar tres fases seguides a la 22 del BUC, era el centre, en Mai_pegat_una_pela, el que ficava per davant al marcador al Lleida, assajant sota pals, permeten una fàcil transformació per en Cata (7-0). El BUC no va deixar d’atacar, i 2 minuts desprès feia un bon contraatac molt a prop de la línea de marca dels nostres, però un error en la última passada va permetre al arrier local, en Bolichín, xutar la pilota rasa un parell de cops i corre tot el camp fins assajar sota pals (14-0).

El BUC no es fa donar per vençut i, en el minut 23, la seva línea de ¾ tornava a fer una bona jugada, en que el seu segon centre, amb un bon xut per sobre la defensa, aconseguia un assaig gairebé sobre la bandera (14-5). Durant la 1ª part el marcador ja no es va moure i el joc va continuar sent desorganitzat. El Lleida va ser el clar dominador del les touches, amb una segona torreta molt segura, en les melés, però, era el BUC el que dominava.

A la segona part tot continuava igual amb un CE INEF Lleida segur a la touche i un BUC dominador en la melé. El joc va continuar sent desorganitzat per part dels dos equip, a més va haver molt joc al peu, fent que cap dels dos equips dominés el partit. En el minut 58, en un parell de bones fases sobre el mig del camp dels del Segrià, l’apertura, Catalin, feia una bona passada per que el davanter, entro_en_barrena_jou, trenqués la defensa, quedant-se sol davant l’arrier visitant fent un fàcil un 2 contra un i tornant-li la pilota al Catalin perquè assagés sota pals (21-5).

Desprès varen venir els millors minuts del BUC que va tancar als locals en el seu camp, fruit d’això l’apertura visitant assajava en el minut 69 (21-10). Desprès varen venir 10 minuts del joc més desorganitzat de tota la lliga, amb corregudes a munt i vall del camp per part dels dos equips. El marcador ja no es va moure.

Amb aquest resultat el CE INEF Lleida aconsegueix la permanència matemàtica a 3 jornades de la finalització de la lliga. El proper partit, dissabte a les 16:00 h amb el Tarragona, al camp d¡aqeusts.