Lleida 15 - Sant Cugat 22

Dissabte a la tarda els nois del sènior es van enfrontar, a casa, amb el RC Sant Cugat.

Al minut 6 ja haviem rebut el primer, assaig gràcies a un forta internada del Sant Cugat (0-5). Durant la primera meitat van ser els visitants els dominadors, natros ens defeniem i quan recuperavem la pilota no aconseguiem apropar-nos a la línea de marca contrària. En el minut 30 va ser el Sant Cugat el que tornava a penetrar la nostra línea defensiva, posant-se (0-12). Desprès varen venir millors minuts del Lleida i, en una bona jugada, el ala, en Puetro, aconseguia guanyar metres, passar la pilota a en McAlister, que va fer un bon recolzament, i aquest assajava. La primera meitat va acabar amb el resultat de 5-12.

Va ser durant el començament de la segona meitat que els lleidatans varen fer el seu millor joc. En el minut 47 era en Bolichín qui ficava el 10-12 en el marcador. En el minut 51 però, els visitants es ficaven 10-15, gràcies a la transformació d’un cop de càstig. A la següent jugada, minut 52, novament Novo assajava, empatant el partit (15-15). Desprès varen venir el minuts mes caòtics del partit on varen haver 4 targetes grogues en 15 minuts, 3 pels locals i una pels visitants.

Va ser el Sant Cugat el que en el minut 68 aconseguia una nova marca i es ficava 22-15. El Lleida, tot i costar-li, va continuar atacant, però el marcador ja no es va moure. Amb aquest resultat el San Cugat es fica en cinquena posició i el Lleida passa a ocupar la sisena plaça.

De part dels entrenadors: "Tot i el seguit de derrotes que estem patint, no ens podem venir abaix. Les coses no es fan malament, així que s'ha de seguir treballant per a que acabin de sortir".