Seguim buscant camp...

Com ja sabeu, portem uns mesos mirant de que la Regidoria d'Esports ens deixi un camp per a poder entrenar amb l'equip juvenil, que compta també amb jugadors cadets e infantils (veure recull de premsa 10/02).

Ara fa un parell de setmanes, membres de la Paeria es van possar en contacte amb nosaltres per tal de trobar una solució a la petició de camp que varem presentar l'octubre passat.

En un principi se'ns va convidar a fer una reunió amb els encarregats de les instal·lacions municipals, per estudiar la nostra petició. Doncs bé, dijous passat varem mirar de fer aquesta reunió, que no va ser possible donat que els mateixos responsables van argumentar no tenir clars els horaris d'ocupació dels camps de la ciutat.

A l'espera de que ens citessin de nou, per parlar i poder explicar la nostra situació, la resposta ha estat una trucada per comunicar-nos els horaris lliures del camp escolar, que són:

Dl de 21:30 a 23 h
Dm de 22 a 23:30 h
Dc de 22:30 a 24 h
Dv de 22:30 a 24 h
De dl a dv de 16 a 18:30 h

Com es pot veure, la única opció possible, ja que estem parlant de nois entre 15 i 18 anys, alguns de fora de Lleida, seria la d'entrenar de 16 a 18:30 h, la qual hem hagut de descartar donat que a aquestes hores no tindriem ni la meitat dels jugadors, per no dir que no disposariem d'entrenadors.

Des del club creiem que hagués estat un encert poder entrenar amb els més joves en un camp de la ciutat, i més en el camp escolar. No només pels problemes que comporta el desplaçament a la Caparrella, sino també perquè haguessim tingut l'oportunitat d'apropar el nostre esport a molts dels joves que estudien als instituts.

Per descomptat, seguirem treballant per a que això sigui possible.

1 comentarios:

Jaume Piñol ha dit...

Quina merda de país...sol puc dir això...

Jaume Piñol