Lleida 12 - FCB B 50

Els nois del equip sènior del CE Inef Lleida varen jugar el diumenge a les 12:00 h, també a la Caparrella, contra el FC Barcelona, 2on classificat de la lliga.

El partit va tenir poca història, el Barça va sortir a per la feina amb un equip molt potent, i així en el minut 2 ja havia aconseguit el seu primer assaig. Els del Barça varen ser els dominadors de totes les fases del joc, sobretot en la mele i en el mol. Tot i això, els de Lleida varen tenir una bona primera torreta en les touches en atac. Els ¾ del Segrià varen fer una bona defensa però varen disposar de molt poques pilotes en atac. La primera part va acabar amb 2 assajos mes per mart del Barça amb el resultat de 0-17. A més, des del minut 37 és varen jugar les meles pactades degut a les lesions d'en Paco (minut 22) i en Puça(minut 37).

La 2ª part va començar com la primera, amb un Barça disposat a resoldre el partit i en el minut 44 ja tornava a assajar. El Lleida en el minut 47 recuperava un pilota i aconseguia un assaig que podia obrir les portes de l’esperança (5-22), però era el Barça el que va tornar a assajar en el minut 50. A partir d’aquest moment els visitants varen ser molt superiors als locals i el partit es va convertir en un atac constant del Barça, que els de Lleida varen ser incapaços d’aturar. Nomes en la última jugada del partit una bona escapada de l’apertrura Catalin va permetre maquillar una mica el resultat quedan amb el resultat final de 12-50.