Lleida 77 - Tarragona 0 (Femení)

Molt bon partit el de les lleidatanes avui a La Caparrella. Les noies del CE Inef Lleida s'han enfrontat, aquesta tarda, amb el Tarragona. El partit, que s'ha jugat a 12, ha estat des del primer minut dominat per les locals.

Les de ponent, superiors amb la pilota a la mà, han aprofitat la rapidesa de la seva línea tres quarts per a moure pilota, desplaçant en varies ocasions fins a l'ala, i aconseguint arribar força vegades a zona d'assaig contrària. Al descans, el resultat era favorable al Lleida 31-0.

La segona meitat ha estat molt similar a la primera. El CE Inef Lleida ha continuat disposant de moltes pilotes per atacar, tot i no estar molt encertades en les touches.

Destacar la bona feina de les davanteres, sobretot a la melé i, en general, s'ha recolzat molt bé en atac, el que ha permès que el joc fos molt dinàmic i que hi hagués molta continuïtat. Gràcies a això, la diferència al marcador ha augmentat fins a 77 punts.

El proper partit de les noies serà el 16 d'abril, amb l'INEF Barcelona, coincidint amb el IX memorial Jordi Pintado.