Lleida 43 - CRUC 10

Dissabte per la tarda, l'equip sènior va rebre el CRUC, equip cuer de la categoria.

Tot i no ser un dels millors partits de la temporada, els locals van ser els dominants de l’encontre. El ritme de joc no era el desitjat, però a mesura que anaven passant els minuts, els assajos anaven arribant. Els dos primers (Miguel), quan es va fer el joc dinàmic al que estem acostumats, desplaçant molt bé la línea a la mà, i desbordant per l’ala. Els dos següents (Bienve), protagonitzats per la davantera, que va saber molt bé trencar la línea defensiva. Al descans el marcador era 24-5.

La segona meitat va continuar igual, amb domini dels locals i moltes ganes i molta empenta per part dels visitants, que van veure recompensat tot l’esforç amb un assaig anotat al minut 58. El resultat final, favorable al CE Inef Lleida per 43 a 10.

Aquest proper cap de setmana partit important. ELs nois s'enfronten al Gòtics, diumenge a les 12:00 h, a casa d'aquests.