Lleida 5 - CEU 45 (Femení)

Diumenge va ser el torn de les noies, que van rebre al CEU. Al contrari que el partit del masculí, l’equip dominant del encontre va ser el visitant.

Tot i que les locals no van fer mal joc, les barcelonines van aprofitar molt bé les ocasions que van tenir per fer assaig. La davantera del CEU va fixar molt bé, agrupant sempre arran de paquet, involucrant a moltes lleidatanes, el que facilitava la feina a les ¾, que desplaçant la pilota fins a la ala aconseguien assajar. L’únic assaig lleidatà es va anotar al minut 38, de mans de la davantera Deslhorts, que va penetrar amb contundència en la defensa contrària. El resultat al descans era 5-19.

La segona meitat va continuar igual que la primera, un CEU molt contundent, i un Lleida que només feia que defensar, amb poca possessió de la pilota, el que va fer difícil remuntar. El resultat final, 5-43 favorable a les visitants.