Lleida 5 - BUC-UBAE 12 (Juvenil)

Diumenge va començar la competició de la categoria juvenil. Els més joves del club es van enfrontar al BUC-USAE, diumenge pel matí a La Caparrella.

Partit molt igualat també els dels ilergetes. Tot i que a 10 minuts del inici els lleidatans es van posar per davant, amb una jugada protagonitzada per la davantera i acbada amb assaig per mans d'en Buira(5-0), no hi va haver un clar dominant. Tots dos equips guanyaven metres en atac, però també cometien errors bàsics que els hi feia perdre la possessió. Al minut 20 els visitants empataven el marcador, amb una jugada en que van desplaçar molt bé la pilota fins al ala (5-5). Amb aquest marcador s’arribava al descans.

La segona meitat va continuar força igualada, encara que amb més precisió pel que fa al joc dels barcelonins, que van saber aprofitar els errors dels nostres, sobretot en jugades de touxe. En joc obert, els lleidatans van crear en alguna ocasió superioritat en la línea, però no la van saber aprofitar. En el minut 70 els visitants anotaven el seu segon assaig, que a més va ser transformat (5-12). Amb aquest resultat s’arribava al final.

Aquesta setmana descans, i la vinent ens visita el CEU, campió de la temporada passada.