Químic 8 - Lleida 16

Una jornada més, partit molt emocionant el del sènior masculí, que va aconseguir la seva segona victòria amb el Químic, un dels equips que considerem més forts de la categoria.

El partit va estar molt igualat, sent però els lleidatans més forts que els locals pel que fa a les fases estàtiques. En joc obert, la defensa local va posar moltes dificultats als nostres, que tot i estar força estona a zona contrària, no aconseguien assajar. Els primers punts els van anotar els Químic's, al minut 10, amb un xut de cop de càstig (3-0). D’igual manera, el CE Inef Lleida igualava el marcador al minut 27 (3-3). Pocs minuts després, a partir d’un agrupament dels locals, aquests assajaven a l’alçada del banderí i es tornaven a posar per davant (8-3). Els lleidatans no van baixar la pressió i van tornar a camp contrari, anotant un altre cop de càstig a un minut del descans (8-6).

La segona meitat va tenir un domini més lleidatà, sobretot pel que fa a la possessió de la pilota. Els del CE Inef Lleida van recuperar moltes pilotes de touxe i van ser molt contundents en melè, el que va permetre un joc una mica més còmode pels ¾. Tot i tenir cops de càstig prop de pals, es va decidir jugar a la mà, el que va permetre que, després de varies fases d’agrupament, en Fiol (previa finta de passada) assagés sota pals. Amb la transformació d’en Cata el marcador començava a decantar-se pels nostres (8-13). Tensió fins al darrer minut, ja que a menys de 10 minuts d'acabar, un parell d’expulsions ens deixaven amb un jugador menys. Tot i això, cap fred d'en Cata, que a un minut del final va arriscar i va xutar un drop des de línea de quaranta, que va anotar. Pell de gallina a la banqueta i final del partit, 8-16. Merescuda i treballada victòria dels lleidatans.

Ara, toquem de peus a terra i a continuar treballant per a seguir sumant punts, ja que, tot i la victòria, l'equip segueix penultim de la classificació.