Lleida 8 - CEU 5 (Juvenil)

Partit molt emocionant el del juvenil, que va aconseguir la seva primera victòria de la temporada amb el CEU, campió de la temporada passada.

Al contrari del que s’esperava, el partit va estar en tot moment molt igualat, no sent cap dels dos equips un clar dominant. En joc obert tots dos combinats van crear forces ocasions de perill, però la defensa contrària, i algun error de mans, els hi impedia arribar a assaig.

Els primers punts els va anotar el CEU, al minut 10, amb un assaig per la banda que no sa ver transformat (0-5). Tot i això, els lleidatans van continuar treballant i, a 10 minuts del descans, aprofitaven un cop de càstig dels barcelonins per escurçar diferencies (Leiva, 3-5). Amb aquest resultat s’arribava al descans.

Durant la segona meitat la confiança dels joves del CE Inef Lleida va anar en augment i, després d’una molt bona feina de la línea ¾, arribava l’assaig de mans del arrier, en Wally (8-5). A partir de llavors, els locals van augmentar la pressió defensiva i els nois del CEU no van poder arribar més que a zona de 22. A escacs minuts del final però, els barcelonins van tenir varies oportunitats d’igualar el marcador, però van prendre la decisió de jugar a la mà. Van estar durant els darrers 5 minuts a 5 metres d’assaig, però la bona pressió lleidatana va fer que cometessin avant i amb el resultat de 8 a 5 l’àrbitre va xiular el final.

Diisabte es va veure un molt bon partit, i també molt important, una molt bona afició, tant els sèniors com els més petits, que encara no poden competir, però que no s'en perden ni un, van animar l'equip de valent.

Enhorabona per la bona feina que s'està fent, però no hem d'oblidar que ens queda molt per aprendre!!!

1 comentarios:

Deportes ha dit...

Queridos amig@s
Nos dirigimos a Ustedes con el afán de dar a conocer nuestra publicación, si es que aún no nos conocen.
Somos campeonas.com, ( http://www.campeonas.com ) un portal español dedicado única y exclusivamente a cubrir noticias de deportistas femeninas españolas.
Desde hace un par de años observamos que la cobertura del deporte femenino era escasa, prácticamente nula, y decidimos entonces incluir un gran número de actividades deportivas en nuestra web.
Contamos con una buena cantidad de secciones e intentamos difundir tanto las disciplinas en las que participan atletas de elite como los eventos disputados en cualquier pequeña población.
El hecho de que una mujer española este participando de cualquier actividad deportiva es suficiente mérito para tener lugar en nuestra web.
No estamos interesados en noticias de prensa rosa u otro tipo de escándalos. No nos interesa la vida privada de la deportista, sino su actividad en la disciplina que practica.
Somos un sitio en constante crecimiento y nuestras fuentes de noticia son variadas. Nos alimentamos de noticias que recogemos en los distintos medios de prensa españoles, comunicados de Federaciones nos hacen llegar, colaboradores y algunas investigaciones propias.
Con el afán de seguir superándonos, solicitamos su colaboración. En este sentido les pedimos que nos hagan llegar a este mail ( prensa@campeonas.com ) cualquier tipo de información que deseen difundir para poder publicada.
Entre todos podemos hacer que campeonas.com crezca aún más y le de a la mujer el lugar que justamente y realmente se merece en lo que a cobertura deportiva se refiere.
Atentamente
Equipo Campeonas
www.campeonas.com