Lleida 15 - ARPN 20

Dissabte per la tarda es va disputar el partit dels nois del sènior, que van rebre l’Associació de Rugby Poble Nou, tercer classificat de la competició. Va ser un partit força igualat, marcat pel fort vent, que va perjudicar el dinamisme del partit.

Només començar el partit, va arribar el primer assaig dels barcelonins. Va ser de mans de la línea ¾, que va trencar amb molta facilitat la línea defensiva lleidatana (0-7). Deu minuts després eren els de Ponent els que assajavem, de mans d'en Saxito (5-7).

Mentre que els lleidatans feien un joc més per davantera, els nois del ARPN movien més les pilotes a la ma, creant força ocasions de perill. El resultat però, no es va moure fins a la segona meitat.

Després del descans van venir els minuts lleidatans, en menys de deu minuts es van aconseguir dos assaigs, sempre utilitzant el joc en curt, per evitar problemes amb el vent (15-12). Els visitants, però, van continuar movent molt bé la pilota a les mans, utilitzant força vegades la velocitat dels centres, i en els darrers deu minuts van remuntar el partit gràcies a un cop de càstig i a un assaig. El resultat final, 15 a 20.