R.C. Hospitalet 12- Lleida Juvenil 22

Diumenge va ser el torn de l’equip juvenil, que es va desplaçar a Hospitalet per a jugar la darrera jornada de lliga de la primera volta.

També va ser un partit molt igualat, que els lleidatans no van tenir controlat fins ben entrada la segona part. Els locals van ser els primers en assajar, a escacs minuts del inici (7-0), el que podia presagiar una contundent derrota, però els joves lleidatans van saber reaccionar i pocs minuts després també van anotar (7-5). Durant aquesta meitat no hi va haver més punts, si moltes errades a la ma i falta d’organització per part d’ambdós equips. Al descans el marcador era favorable als joves del Hospitalet per 7-5.

Durant la segona meitat els ilergetes es van posar les piles i van començar a fer el seu joc. Els davanters aconseguien agrupar la defensa, amb un bon treball en penetració, conservant molt bé la pilota, el que feia que els ¾ tinguessin molt camp per a jugar a la mà. Amb aquest joc, tres assaigs més es van anotar vers un dels locals, el que deixava el marcador 12-22 favorable als de Ponent.

Amb aquesta victòria, l’equip més jove de la secció és ja oficialment primer de la classificació. Ara només queda continuar treballant per a seguir a on s'ha arribat.

Destacar la presència d'un grup de jugadors de l'equip sènior que, tot i haver de matinar, van acompanyar a l'equip en aquest desplaçament.